Training docenten keuzedeel digitale vaardigheden

InAspire College trainingen
 VOL - aanmelden niet meer mogelijk
 
0
E-userskills_800_w
Datum: vrijdag 18 oktober 2019 09:00 - 16:00

Locatie: Uden - Utrecht - Den Bosch

Aanvang 9.00 uur tot 16.00 uur. (Inclusief lunch).

Met het invoeren van keuzedelen is er voor de docent binnen het mbo een uitdaging bijgekomen. Dit geldt ook voor de keuzedelen Digitale Vaardigheden. Naast de vraag om goed lesmateriaal en geborgde examens speelt tevens de vraag hoe je als docent de lessen voor deze nieuwe keuzedelen inhoudelijk en didactisch vormgeeft. En hoe digitaal vaardig ben je als docent eigenlijk zelf?

InAspire College heeft een training specifiek voor docenten ontwikkeld die de opleiding voor het keuzedeel Digitale vaardigheden gaan implementeren en verzorgen. In deze 1-daagse training maak je je op een efficiënte wijze de inhoud van het keuzedeel eigen en worden je eigen digitale vaardigheden waar nodig op peil gebracht.

Programma
InAspire College heeft een programma ontwikkeld waarbij de standaard Certificaat Digitale Vaardigheden gebruikt is. Deze standaard ligt ook ten grondslag aan de beide keuzedelen Digitale Vaardigheden. Voor meer informatie zie E-userskills.nl - keuzedelen mbo.

Het programma is door onze trainers flexibel in te richten. Heb je specifieke vragen over tekstverwerking in Word? Dan gaan we daar dieper op in. Wil je juist meer weten over spreadsheets? Dan maken we daar extra tijd voor vrij. De hoofdonderwerpen die in het programma aan bod (kunnen) komen zijn:

  • De keuzedelen Digitale vaardigheden: ontstaansgeschiedenis, het verschil tussen basis en gevorderd
  • Besturingssystemen en ICT Algemeen
  • Tekstverwerking (Word e.a.)
  • Internet en Social Media
  • Spreadsheets (Excel e.a.)
  • Security Awareness
  • E-mail en agenda (Outlook e.a.)

De training kenmerkt zich verder door afwisseling in theorie, filmpjes, demonstratie en veel zelf oefenen. De trainers geven veel praktische tips en tricks mee die ook direct toepasbaar zijn de in lespraktijk.  En er is veel ruimte om ervaringen te delen met medecursisten.

Resultaat
Na afloop van de training weet je wat het keuzedeel inhoudt en kun je de inhoud op het juiste niveau vertalen naar de lessen. Bovendien heb je een goed beeld bij het niveau dat van de leerlingen verwacht wordt om het examen positief af te kunnen ronden.

Prijzen:  
€ 299,- per deelnemer incl. btw  (247,11 excl. 21% btw) 

Deze training is ook In Company mogelijk met een max. van 8 deelnemers voor een totaalprijs van:  
€ 1.270,50 incl. btw  (1050,- excl. 21% btw)

Waar:  Bij u op locatie (data in overleg) of bij één van de door InAspire College georganiseerde evenementen.

De mogelijkheid bestaat deze training af te sluiten met een examen en een officieel certificaat. Je bent al digitaal vaardig en wilt dit aantoonbaar maken met een certificaat? Neem dan contact op met ons op voor het inplannen van een examen.

 

Telefoon
06 - 2151 3662
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • vrijdag 18 oktober 2019 09:00 - 16:00