Digitaal Vaardig (E-userskills)

OVER DEZE TRAINING
Dit trainingsprogramma is gebaseerd op de inhoud van E-userskills en bereid je voor op het officiële examen voor het E-userskills certificaat basis of gevorderd. Dit examen wordt ook gebruikt in het mbo voor de keuzedelen digitale vaardigheden.
Voor meer informatie zie https://www.e-userskills.nl/keuzedelen-mbo).

INHOUD PROGRAMMA
Het programma is door onze trainers flexibel in te richten. Heb je specifieke vragen over tekstverwerking in Word? Dan gaan we daar dieper op in. Wil je juist meer aandacht besteden aan Cybersecurity en privacy? Dan maken we daar extra tijd voor vrij. De hoofdonderwerpen die in het programma aan bod (kunnen) komen zijn:

Besturingssystemen en ICT Algemeen

Bestandsverwerking en online samenwerken

Veiligheidsbewustzijn en privacy

Internet en Social Media

Tekstverwerking (Word e.a.)

Spreadsheets ( Excel e.a.)

Presentatiepakketten

E-mail en agenda (Outlook e.a.)

De training kenmerkt zich verder door afwisseling in theorie, filmpjes, demonstratie en veel zelf oefenen. De trainers geven veel praktische tips en tricks mee die ook direct toepasbaar zijn.

De training is op maat te maken voor elke deelnemer en elke groep en ook als individu in een kort coachingstraject te volgen. Neem contact op met onze opleidingsadviseurs voor de mogelijkheden en advies (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

TIJDSDUUR
Twee hele dagen of vier dagdelen.